Trainers

De jeugdelftallen worden getraind door spelers uit Heren 1, Dames 1 en Dames 2. Alle trainers hebben hun sporen verdiend op het hockeyveld en zijn enthousiast over de sport. De meeste geven al meerdere seizoenen training.

Bij HCE wordt er geen onderscheid gemaakt tussen 1e, 2e en 3e teams. Alle teams trainen 2 x per week en de trainers staan zowel op de selectieteams als op de breedteteams ingedeeld.

Op de woensdagmiddag wordt de jongste jeugd getraind door een professionele hockeytrainer. Hij co├Ârdineert en begeleidt de clubtrainers. De meeste van deze clubtrainers volgen een sportopleiding of hebben ervaring als leerkracht.
De trainers worden ondersteund door een app (HockeyPraktijk) met voorbeeldtrainingen die onderdeel zijn van een doorlopende leerlijn.