Sponsormogelijkheden

Geweldig dat u interesse heeft om onze mooie club te sponsoren.

Hoofd- en subsponsoring

HCE is trots op haar hoofd-en subsponsoren.

Rabobank Assen- en Noord Drenthe is al jaren onze hoofdsponsor voor de jeugd.

JUMBO Pepping Eelde is trotse  hoofdsponsor van de senioren.

TwinSeasons is samen met FABB subsponsor en kledingleverancier van Hockey Club Eelde.

Onze hoofdsponsoren genieten exclusiviteit mbt sponsoring. Mocht u dus sponsor willen worden van HCE en bent u directe concurrent van onze hoofdsponsoren, neem dan eerst contact op.

Heeft u ook interesse?  We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op met [email protected] .

Sportrade en Willems Fysiotherapie zijn onse subsposnoren. We zijn  hier enorm dankbaar voor.

Business Club Eelde

Voor slechts €100 bent u businessclublid en komt uw logo in ons clubhuis te hangen en ontvangt u de overige sponsorprivileges.

Sponsoring in goederen of diensten

Met sponsoring in natura zijn we ook erg blij.  Voorbeelden: Fysiotherapie Willems is onze huisfysio en heel H1, H2 en D1 kunnen gratis trainen bij Sportrade. Ook kunt u uiteraard (training)materiaal sponsoren.

Kleding / teamsponsoring

HCE heeft inmiddels een prachtige eigen kleding lijn van het merk FABB. Deze is volledig en exclusief beschikbaar bij Twin Seasons.

Wil u dus kleding laten sponsoren dan kan dat alleen met onze HCE clubkledinglijn van het merk FABB. Andere merken zijn niet toegestaan.

De hele lijn is exclusief verkijgbaar en sponsoring is direct te regelen bij TwinSeasons. Zij zorgen ook dat de kleding bedrukt wordt met uw logo. De club hoeft daar  niet tussen te zitten en kunt u dus zelf regelen.

TwinSeasons / FABB,  Stockholmstraat 1a, 9723 BC Groningen, www.twinseasons.nl

Reclamenborden langs lange zijdes van het veld (trespa)

Vanaf 2018 hebben we 2 fantasische nieuwe velden; een inspeelveld en een nieuwe veld 1. Langs dit veld is er prachtige rails geplaatst waarin reclame borden geschoven kunnen worden. Prijzen zijn incl. bord. U hoeft alleen een ontwerp aan te leveren in de juiste maat , een pdf in vectorbestand. HCE regelt de rest.

Formaat in cm.

Breedte  x Hoogte

Investering per jaar (incl.)

65 x 65 (vierkant)

100 x 65  (meterprijs)

200 x 65

250 x 65

500 x 65 (2 borden)

750 x 65 (3 borden)

1000 x 65 (4 borden)

Recalamedoeken (mesh) langs korte zijdes van het veld

Reclamedoeken (mesh) langs korte zijdes van het veld

Op de korte zijde van de velden te plaatsen.

Formaat in cm.

Breedte  x Hoogte

Investering per jaar (incl.)

250 x   65 (1,6 m2)

500 x   65 (3,2 m2)