header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Organisatie

HC Eelde is een hockeyclub met -bij benadering- twee keer zoveel jeugdleden als seniorleden (waaronder trainingsleden en trimhockeyers). Vrijwel alles op en voor de club wordt door vrijwilligers gedaan. De velden, het materiaal en het clubhuis moeten worden onderhouden. De kantine moet worden bemenst en de wedstrijden moeten worden gefloten. Wekelijks wordt er getraind en hiervoor zijn trainers nodig. Ook het vervoer naar de wedstrijden moet worden geregeld en elk team heeft een coach nodig.


Afgezien van de vrijwillige inzet van leden en ouders van jeugd en jongste jeugdleden bij deze activiteiten, kent de club ook sponsors die HC Eelde een warm hart toedragen. Onze sponsors kunt u vinden op een aparte pagina op deze site.


Voor de organisatie van onder andere de bovengenoemde hockeyactiviteiten kent de club een dagelijks bestuur met een aantal commissies. Ben je (ouder van een) lid van de club en wil je wat extra's doen voor de club, neem contact op met een van de bestuursleden of een lid van een commissie waarbij je je zou willen aansluiten.